Gelati e Panini

Panini

De lekkerste sandwiches voor onderweg, op het werk, in het park of gewoon bij ons aan de leestafel of op het terras. In de zon smaken ze namelijk nog beter.

Onze huisbakker bakt ze dagelijks vers. Uniek brood, met huisgemaakte producten en de allermooiste smaakcombinaties. Onze vers gemaakte soepen en sausen zijn typisch GeP, dus... het recept houden we geheim.

Geen tijd? Kies voor een sandwich of koffie to go. Van tevoren even bellen, gaat nog sneller!

Weinig tijd? Snel lunchen doe je met een Panini en een glas verse sap.

Tijd? Laat je dan verrassen door een soepje of een salade. Of liever een huisgemaakte Italiaanse burger met patatine (aardappelchips).

De 'Bambino Partito is een speciaal menu en alleen voor de kids. Met poffertjes vooraf, een broodje-knak of mini-tosti als hoofdgerecht en een bolletje ijs na. Oh ja, inclusief een glas limonade, kleurboeken en spelletjes.

 

Caffé

Je proeft alleen de allerbeste, pure koffie, biologisch geteeld, met die typische Noord-Italiaanse smaak. Gemaakt volgens de traditie, doorgegeven van generatie op generatie binnen de uit Venetië afkomstige Manetti familie. Bereid door onze eigen speciaal opgeleide barista's, die van jouw cappuccino een persoonlijk kunstwerkje maken. Elke koffie heeft zijn eigen melange. De 'Bar' bijvoorbeeld voor een krachtige espresso en de 'Oro' voor een echte en pure lungo.

Koffie dus zoals je staand drinkt in een authentieke Turijnse espressobar. Alleen de vaak wat luidruchtige, heftig gebarende Italianen moet je erbij denken. Meenemen kan trouwens ook!

Tip: Onze persoonlijke favoriet is de ijskoffie met een bolletje mokka-ijs. Als dessert op ons terras bijvoorbeeld, na afloop van een zomers diner.

Liever met vitamines? Er zijn ook verse (groente)sappen en smoothies. Met avocado of spinazie.

 

Gelati

Ons ijs won maar liefst vijf keer goud! Vriend en vijand zijn het daar dus over eens: GeP verkoopt het allerlekkerste ijs dat er is. Heel eerlijk? We maken het niet zelf. Dat laten we met een gerust hart over aan de onovertroffen ijs-familie van der Poel.

Zij hebben kleurstoffen als taboe verklaard. En alle ingrediënten zijn natuurlijk. Zo wordt hun Vanille-ijs zo zacht en zoet door echte vanillestokjes en zitten er in de Hazelnoot alleen zelf gebrande noten. Wist je dat er in hun aardbeienijs maar liefst 55% fruit zit? En dat de karamel in de bestseller Cookie-Caramel zelfgemaakt wordt? Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Misschien sneller en handiger om zelf te komen proeven. Maar wees gewaarschuwd: Op een zomerse dag moet je kiezen uit wel 24 soorten. Laten bezorgen kan natuurlijk ook!

Tip: Zo'n coupe smaakt nog beter onder de oude linde op ons terras grenzend aan de Grote Kerk. Alsof je op een Romeinse piazza zit.